Game of Thrones’a İkinci Türk Oyuncu

Share

George R. R Martin’nin kitaplarından esinlenen popüler dizi “Game of Thrones”, Sibel Kekilli’den sonra Kıbrıslı aktör Tamer Hassan’ı da kadrosuna katarak ikinci kez Türk asılı bir oyuncuya dizide yer verdi.

Tamer Hassan, “Breakdown” filminin gala gecesinde popüler dizi “Game Of Thrones”da rol alacağını açıkladı.

Altıncı sezonu Nisan ayında HBO kanalında yayınlanacak dizi hakkında konuşan 47 yaşındaki başarılı oyuncu Tamer Hassan, “Game Of Thrones’u daha yeni bitirdim. Çok sevdim. Bu konu hakkında fazla konuşamam ama dizinin bir parçasıyım” dedi.

Hassan, yeni sezonun çok heyecanlı geçeceğini vurguladı.

Oynayacağı rol için “Dothraki” dilini öğrendiğini ifade eden Hassan, bunun ise başlı başına bir iş olduğu belirtti.

Shae karekterini canlandıran Sibel Kekilli, 2010 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin 1 bölümünde konuk oyuncu olarak sahne aldıktan sonra, ikinci sezonda sürekliği olan önemli bir rol almıştı.

Performansı ile dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan Kekilli, dizinin dördüncü sezonunda senaryo içerisinde öldürülerek “Game of Thrones” setine veda etmişti.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...