David Bowie’nin Resimleri

Share

David Bowie’nin zamansız aramızdan ayrılması onun gibi bir sanatçının kolay kolay dünyaya gelemeyeceğini pek çok alanda bizlere hatırlattı.

En ön planda olan elbette müzik, daha sonra filmleri derken David Bowie’nin neredeyse her dakika bir başka sanatsal çalışması hatırlandı.

Bugün ise onun tablolarından bahsedeceğiz. Evet David Bowie diğer pek çok özelliğinin yanında aynı zamanda resim de yapıyordu.

Onun ardından elbette çok üzüldük ve yıkıldık ancak David Bowie’yi kendi çalışmalarıyla hatırlayarak onu ölümsüzlüğe bir adım daha ulaştırmak bizim görevlerimiz arasında.

İşte David Bowie’nin bizzat kendi fırçasından çıkan tablolar:

(Not: +18 olarak sınıflandırılabilecek resimler bulunmaktadır.)

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...