Dünya Nutella Gününüz Kutlu Olsun!

Share

DIY: Bir Nutella Hikayesi’ yazımızdan ilham alarak günün anlam ve önemine uygun olarak bir Do It Yourself projesine daha imza attık. Bugün Dünya Nutella Günü; haliyle başrol Nutella’nın. Biz de hem bugünü kutlayalım hem de anılarımızı ‘Homemade Nutella’ ile ölümsüzleştirelim dedik. Ve ortaya fotoğraflarda görmüş olduğunuz sevimli ‘Nutella Anı Kavanozları’ çıktı.

İşe, marketten özenle seçtiğimiz(!) Nutellaların etiketlerine kırmızı kartondan kalın bir şerit keserek başladık. Sonra kartonları etiketlerin olduğu yere denk gelecek şekilde yapıştırdık. Yine kırmızı kartondan bir de şapka yaptık ve hasır iple Nutella’nın kapağına bağladık.

Geliyoruz can alıcı noktaya… Bu aşama için biz nostaljik ve siyah-beyaz polaroid çerçeveli ufak bir fotoğraf tercih ettik. Siz normal bir fotoğraf da kullanablirsiniz ya da beyaz kartondan kendi polaroid çerçevenizi yapabilirsiniz. Yaratıcılıkta sınır yok.

Polaroid çerçevenin alt kısmına günü ölümsüzleştirmek adına ‘HAPPY NUTELLA DAY!’ yazıyoruz ve fotoğrafı Nutella kavanozunun önüne yapıştırıyoruz. Son olarak, ufak bir kaşığı hasır ipin önüne iliştiriyoruz. Eğer kalpli bir kaşık bulabilmeyi başarırsanız, değmeyin keyfinize…

Böylelikle yine bir Homemade Nutella projesi ile, Dünya Nutella Günü’nde sevdiklerimize tatlı
mı tatlı hediyeler armağan etmiş oluyoruz.

Dünya Nutella Gününüz kutlu olsun!

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...