Sevgililer Günü İçin Teknolojik Hediyeler

Share

Yaklaşan Sevgililer Günü için en büyük problem elbette ki hediyeler. Biz de, Sevgililer Günü için bu problemi aşabilmeniz adına en güzel teknolojik hediyeleri bir araya getirdik.

14 Şubat’ta kutlanacak olan Sevgililer Günü için hediye alma işini son günlere bıraktıysanız ve sevgiliniz tam bir teknoloji hayranı ise Sevgililer Günü için hazırladığımız bu liste tam size göre!

İnternet üzerinden her bütçeye uygun biçimde kolayca sipariş vererek satın alabileceğiniz bu hediyeler ile mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi almanız hiç de zor değil.

QR Kodlu Kolye

16-02/11/qr-kodlu-kolye-1455214534.jpg

Teknoloji tutkunu bir kız arkadaşınız varsa eğer ona alabileceğiniz en güzel Sevgililer Günü hediyelerinden birisi QR kodlu kolyeler olacaktır. Oldukça ilginç ve hoş bir hediye olan QR kodlu kolyeler ile aşkınızı en sevdiği dille ifade edebilirsiniz.

Kol Düğmesi Şeklindeki USB Bellek

16-02/11/usb-bellek-kol-dugmesi.jpg

Hayatımızda uzun zamandır yer edinen USB belleklere hayatımızın her anında ihtiyaç duyulabiliyor. Her ne kadar küçük boyutlu birçok USB bellek olsa da USB bellekleri taşıma konusunda birçok insan sıkıntı yaşıyor. Sevgililer Günü için alacağınız kol düğmesi şeklindeki USB bellekler ise sevgilinizin bu problemi aşması için çok güzel bir hediye olacaktır.

Powerbank

16-02/11/powerbank-sevgililer-gunu.png

Günümüzün en büyük problemlerinden birisi ise elbette şarjı çok çabuk biten akıllı telefonlarımız. Eğer sevgilinizin telefonunun şarjının çabuk bitmesinden ve ona ulaşamamaktan dert yanıyorsanız Sevgililer Günü için alacağınız bir Powerbank en iyi hediyelerden olacaktır.

Akıllı Bileklikler

16-02/11/akilli-bileklik-sevgililer-gunu.jpg

Giyilebilir teknoloji ürünleri arasında oldukça popüler olan akıllı bileklikler sayesinde sevgilinizin attığınız mesaja, “Görmemişim aşkım.” şeklinde cevap vermesine ya da aradığınızda “Duymamışım hayatım.” demesinin önüne geçmiş olabilirsiniz.

Sevgililer Günü için 100 – 150 lira seviyesinden 500 – 600 liraya kadar satın alabileceğiniz akıllı bilekliklerle hiçbir mesajı gözden kaçırmadan hiçbir çağrıyı cevapsız bırakmadan ilişkinizi kavgasız tasasız güzel bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Akıllı Saatler

16-02/11/apple-watch-sevgililer-gunu.jpg

Her bütçeye uygun bir şekilde satın alabileceğiniz akıllı saatler ile sevgilinize “Benim için zaman seninle başladı.” gibi ince mesajlarla hem onun gönlünü kazanabilirsiniz hem de akıllı saatlerin bildirim özellikleri sayesinde akıllı bileklerden daha fazlasını çok daha şık bir cihaz ona verebilirsiniz.

Oyun Konsolları

16-02/11/xbox-kinect.jpg

Eğer teknoloji tutkunu bir çiftseniz Sevgililer Günü için alacağınız bir konsol ile birlikte oldukça eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Hele ki “Kinect” özellikli bir Xbox ya da “Move” özellikli bir PlayStation aldıysanız eğlenceyi bir üst seviyeye daha çıkartmanız mümkün.

Zira sizin hareketlerinizi algılayan bu cihazlar sayesinde karşılıklı bowling oynayabilir veya en önemlisi Sevgililer Gününde karşılıklı dans edebilirsiniz. Teknoloji tutkunu bir çift için bundan güzel daha ne olabilir ki?

16-02/11/apple-and-android-in-love.png

Son olarak, sadece bir gün değil her gün birbirinize olan sevginizi ve öneminizi hatırlayın. Herkesin mutlu bir Sevgililer Günü geçirmesi dileğiyle!

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...