Apple Dizi Çekecek

Share

iTunes Store’da barındırdığı film ve müzik içerikleri ile medya içeriklerinde boy gösteren Apple, şimdi de dizi işine girmeye hazırlanıyor. Peki, Apple’ın TV serisinde kim oynayacak?

Apple Music ile çevrimiçi müzik piyasasına giriş yapan Apple, uzun yıllardır iTunes Store üzerinden müzik ve film satışı gerçekleşiyordu. Medya içeriklerinin yer aldığı iTunes Store ve Apple Music, yeni gelen bilgilere göre firmanın bu alandaki son atılımları değil.

Hollywood kaynaklarına göre Apple bir TV Serisi (dizi) üzerinde çalışıyor. Söylentilere göre bu dizi, sanatçıların röportajlarının da yayınlandığı Apple Music üzerinden sunulacak. Apple’ın ilk dizisinde ise Dr. Dre’nin başrol oynayacağı söyleniyor.

Hatırlayacağınız üzere Apple müzik tarzını U2’dan sonra Hip-Hop/Rap/R&B türüne çevirmişti. Popüler kültüre ayak uyduran Apple’ın, Dr.Dre gibi Hip-Hop camiasının üstadı ile dizi çekmesi bu kültüre ilgi duyanları heyecanlandırıyor.

16-02/15/dr-dre.jpg

Dr. Dre’nin başrolde olacağı Apple dizisi, Vital Signs ismini taşıyacak. Otobiyografi türünde olması beklenen dizinin, Dr.Dre’nin hayatını anlatması bekleniyor.

Hollywood Reporter’in haberine göre bu dizi sadece Apple platformuna özel olacak.

Beats Electronics’in bir zamanlarki sahibi Dr. Dre, bakalım Apple dizisinde nasıl bir performans sergileyecek?

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...