2017 All-Star Logosu Tanıtıldı!

Share

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star 2017 organizasyonunun logosunda, organizasyona ev sahipliği yapacak Charlotte kentine adını veren kraliçeden esinlenildi. 1991’in ardından ikinci kez Kuzey Karolina eyaletinin Charlotte kentinde önümüzdeki yıl düzenlenecek NBA All-Star’ın logosu açıklandı.

Kente de ismini veren Kraliçe Charlotte’tan esinlenilen logoda şehrin simgesi haline gelen heykelin tacı da bulunuyor. Ayrıca, Charlotte Hornets takımının renkleri mor ve camgöbeği de tasarımda yer alıyor.

Gelecek yıl 66’ncısı düzenlenecek organizasyonda Doğu ve Batı Konfederasyonu’nun karma takımları arasındaki karşılaşma, 19 Şubat 2017 Pazar günü Time Warner Cable Arena’da oynanacak.

NBA All-Star 2017, 40 dilde, 200’den fazla ülke ve bölgede izlenebilecek.

Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...