Saçınızın Rengini Açmak İçin 5 Doğal Yöntem

Share

Saç renginizi açmak için illa ki boyalara başvurmanıza gerek yok. Dolabınızdaki sağlıklı besinlerle de bunu uygulamanız mümkün.

İşte koyu renk saçların rengini açmak için 5 doğal yöntem:

1- Papatya çayı

Bir avuç papatya çayını, 4 su bardağı su ile kaynatın. Kaynatma işlemi bittiğinde 10-15 dakika sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra sprey yardımıyla veya doğrudan saçınıza uygulayın.

2- Limon

Bir kap içerisindeki suya iki limonu ortadan ikiye bölüp içine sıkın. Elde ettiğiniz sıvıyı, banyo yaptığınız sırada saç maskenizin içine ekleyebilirsiniz.

3- Tarçın

Saç kreminizin içine tarçın ekleyin. Bone takın ve yatın. Bir sonraki sabah saçlarınızda doğal ışıltıları fark edeceksiniz. Saçınıza bakım yapması da cabası!

4- Votka

Sprey yardımıyla sıktığınız votkayı saçlarınıza uyguladıktan sonra güneşe çıkın. Bu ünlü top model Eva Herzigova’nın da yıllardır uyguladığı tekniklerden biri!

5- Soda

Şampuanınızın içine ekleyeceğiniz soda, saçlarınızın rengini açmakla kalmayıp sağlıklı ışıltılar da katacak.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...