Xperia Z Artık Yok

Share

Japonya merkezli teknoloji devlerinden Sony, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırttı. Kullanıcılar firmadan MWC 2016 kapsamında Xperia Z6 modelini beklerken firma yepyeni bir ürün ailesi ile karşımıza çıktı.

Bu durum bazı soru işaretlerine sebep olmuştu derken firmadan resmi açıklama geldi. Bu açıklama ile Xperia Z’den Xperia X’e kesin geçişten artık emin olabiliriz.

Sony artık Xperia Z ürün ailesine noktayı koydu. Yerine ise Xperia X ailesi karşımıza çıkıyor. Üç modelden oluşan Xperia X model serisi bundan böyle firmanın yeni amiral gemilerine isim verecek. Sony tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

“Xperia Z serisi artık yeterli doygunluk seviyesine ulaştı. Xperia X serisi firmamızın yeni ürün stratejisini ve evrimini temsil edecek. Şimdiye kadar Xperia Z serisinde Sony’nın en iyi teknolojilerini kullandık. Artık Xperia X serisi yeni kamera, performans, donanım ve yazılım teknolojilerimizle gelecek.”

CNN, GSMArena

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...