Astroloji: Mart 2016 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Su Karakuş’un derlemesiyle Mart 2016 burç yorumları karşınızda:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında kötü alışkanlıklardan sıyrılmak, yakınların sağlık sorunlarına eğilmek ve ciddi bir ruhsal arınma yapmak gerekiyor. Uzaklardan beklediğiniz yardım gelmeyebilir, iş ve sağlık yaşamınızda şanssızlıklar ortaya çıkabilir. Ay ortasında kariyer yaşamınızda köklü değişiklikler yaşayacak ve şans rüzgarlarının yönünü çevirerek hız kazanacaksınız. Ayın ikinci yarısında yakınlarınızdan birine veda ederek kendi dışına taşınmanız olası.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Dostluklarınızı yenilemek veya yeni arkadaşlar edinmek, ayın ilk yarısında hem aşk yaşamınıza hem de ödemelerinize katkıda bulunacak bir çözüm olacak. Güneş tutulması etkisindeyken tanıyacağınız kişiler yaşamınıza ışık tutarlar. Ay ortasında aşkta şansı yakalayacak, birlikte çıkacağınız uzun yolculukla yaşamınızı değiştireceksiniz. Ayın ikinci yarısında iş ve para alanınızda büyük tamamlanmayı gerçekleştirebilirsiniz. Ödemelerden kurtulacaksınız.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Aile büyüklerini karşınıza alıp kariyerinizle ilgili yeni bir sayfa açacaksınız. Ayın ilk yarısında gerilim artarken yeniliklere de zemin hazırlamış olacaksınız. Yakınlarınız veya partneriniz bu dönemde yanınızda yer almayabilir. Ay ortasında yüklü bir gelir elde ederek çözümü bulabilirsiniz. Aile içinde kurtarıcı rolünü üstleneceksiniz. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızda aradığınızı bulmanız ve evlilik yoluna girmeniz olası.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Seyahatlerde dikkatli olmanız gereken dönem ayın ilk yarısı. Bu süreçte iş ve sağlık alanınızdaki engeller devam edecek ancak taşınmak veya reklam çalışmalarına başlamak bir nevi yenilenmek gerekiyor. Ay ortasında partnerinizden gelen büyük destekle mutlu olacaksınız. Ayın ikinci yarısında evinizin satışı veya taşınmak ya da evlenmekle ilgili önemli bir adım atacaksınız. İş yaşamınızdaki gelişmeler ondan sonra başlayacak.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Mali konuların önceliğiniz olacağı bir aya başlıyorsunuz. Ek gelirler elde etmeniz ayın ilk yarısında mümkün. Zira şanssızlıklar harcamalarınızı arttırıyordu. Çocuklarınızın veya partnerinizin desteğini göremiyordunuz. Ay ortasında iş alanınızda köklü bir değişiklik yaparak gelirlerinizi artıracaksınız. Ayın ikinci yarısındaysa yakın çevrenize veda edecek veya tanıtım çalışmalarınızı sonlandıracaksınız. Böylece yaratıcı projeleriniz gün yüzüne çıkacak.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Eviniz ve ailenizle ilgili sorunlara nokta koymak için ayın ilk yarısında evliliği veya ortaklığı iyiden iyiye düşüneceksiniz. Şanssızlıkların tamamıyla düzelmesi için Mayıs ayını beklemeniz gerekse de, ayın ilk yarısında evlenmeniz, ay ortasında yeni bir aşka merhaba demeniz mümkün olacak. Ayın ikinci yarısındaysa mali alanda beklentileriniz yerine gelebilir. Mülk alacak veya yeni bir gelire evet diyeceksiniz.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında iş alanında bir yenilenme yaratmalısınız. Sağlık çalışmalarınız, diyetiniz ve yakınlarınızın sağlık programı da yenilenmeli. Ay ortasında aile içinden güçlü bir insanın karlı davranışları köklü değişiklikleri başarmanızı sağlayacak. Ayın ikinci yarısında burcunuzda Ay tutulacak ve duygusal alanda bir sonlanma yaratacak. İlişkilerinizi gözden geçirip, aşkta isteklerinizi ortaya koyma şansı bulacaksınız.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Mali sıkıntılar ve özgüven eksikliğini ancak aşk sayesinde gidereceksiniz. Kendinize yine güvenecek, daha çok kazanacaksınız. Yalnız ve arkadaşsız da hissetmeyeceksiniz. Ay ortasında yakın çevrenizden karizmatik bir insanın desteğini alacaksınız. Ayın ikinci yarısında ise kötü alışkanlıklarınızdan birinden kurtulmayı başaracaksınız.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Yeni bir ev almak ya da taşınmak ayın ilk yarısının konusu. Engellerden kurtulmak, sıkıntıları bitirmek için bu adımı atmaya mecbursunuz. Kariyerinizdeki şanssızlıklarda sizi buna zorlayacak. Ay ortasında mali alanda güçlü bir ismin desteğini alıp yükselişe geçeceksiniz. Ayın ikinci yarısındaysa arkadaşlarınızdan biriyle yollarınızı ayıracak, içinizdekileri açıklayıp huzura ereceksiniz.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında yakın çevrenizi yenileyeceksiniz. Kısa yolculuklar, seveceğiniz bir yeri keşfetmenize yardım edecek. Yurt dışı çalışmalarındaki ve ticari yaşamdaki şanssızlıklar bu değişiklik sayesinde giderilecek. Ay ortasında başkalarına kol kanat gererek mutlu olacaksınız. Ayın ikinci yarısında kariyerinizde ilerlemek üzere eskilere veda edecek, yeniliklere geçeceksiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Mali alanda beklentileriniz ayın ilk yarısında gerçekleşiyor. Güneş tutulması yeni bir gelirin size akışını sağlayacak. Hem kariyerinizdeki engelleri bertaraf edeceksiniz hem de partnere gerek duymadan kendi başınıza hareket edebileceksiniz. Ay ortasında ek gelirler kazanmak için içsel güçlerinizi devreye sokacak, kazanacaksınız. Ayın ikinci yarısında uzaktaki işlerinizi bitirip çalışma alanınızı daraltacaksınız.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında burcunuzda oluşan Güneş tutulması ruhsal dinginlik arayışınıza cevap olacak. Kariyer yaşamınızı ve ilişkilerinizi daha iyi yönetmenin bir yolunu bulacaksınız. Ay ortasında güçlü bir dostunuzla ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak. Evlenmek isteyebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında büyük bir borcu ödeyip rahatlayacak veya ameliyat olup daha sağlıklı bir yaşama geçiş yapacaksınız.

InStyle

You may also like...