Apple Twitter Üzerinden Sorun Çözecek

Share

Twitter üzerinden kullanıcılarına destek sunan şirketlere Apple da katıldı. Bundan böyle @AppleSupport Twitter hesabı, kullanıcılardan gelen soruları cevaplayacak.

Şirketlerin Twitter üzerinden müşterilerine yardımcı olması alışık olduğumuz bir durum. Hatta ülkemizde Dsmart, Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell gibi birçok büyük teknoloji şirketi bu yolla müşterilerinden gelen geri bildirimler doğrutusunda aksiyon alıyor.

Bugün ise Apple, açtığı @AppleSupport hesabı ile müşterilerine Twitter üzerinden yardımcı olmaya başladı. Gelen sorunların haricinde bu hesap üzerinde Apple ekosistemine ait rehberler, ipuçları ve faydalı bilgiler de paylaşılacak.

Hatta bugün içerisinde hesaptan ilk olarak şirketin Notes uygulamasıyla ilgili bazı ipuçları paylaşıldı.

Eğer sizin de Apple ürünleriyle ilgili sorularınız varsa @AppleSupport hesabını mention’layarak sorularınızı iletebilirsiniz. Ancak ne yazık ki hesabın İngilizce olduğunu ve bu nedenle sorularını İngilizce olarak yazmanız gerektiğini de hatırlatalım.

Shiftdelete

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...