House of Cards, 4. Sezonu İle Geri Döndü

Share

Netflix’in popüler dizisi House of Cards, yeni sezonunun tüm bölümleriyle dönüş yaptı.

ABD’de seçim yılı ve Başkan Frank Underwood en az kendisi kadar hırslı eşi Claire ile yaşadığı bunalıma rağmen yeniden seçilmeye kararlı.

Ünlü aktör Kevin Spacey’nin canlandırdığı ve şimdiden bir kült karakter haline gelen Demokrat Başkan Frank Underwood’a yine tanıdık isimler eşlik ediyor.

Spoiler uyarısı! Eğer dizinin 3. sezonunu izlemediyseniz yazının devamında okumak istemeyeceğiniz detaylar olabilir.

Yeni sezonun birçok soruya yanıt vermesi beklentisi var.

Frank Underwood yeniden başkan seçilebilecek mi?

Başkan Underwood, Vladimir Putin’le olan benzerliği gözden kaçmayan Rusya Devlet Başkanı Viktor Petrov’la (Lars Mikkelsen) sinir savaşını kazanabilecek mi?

Ancak tabii en çok merak edilen konu Claire Underwood (Robin Writght). Eşi Frank’i ‘Seni terk ediyorum’ diyerek Beyaz Saray’dan çıkıp giden Claire şimdi ne yapacak? Başkanlığa aday olacak mı?

Yeni sezon hakkında yürütülen fikirler arasında, bugüne kadar hep işbirliği içinde çalışarak siyaset medivenlerini acımasızca tırmanıp Beyaz Saray’a kadar ulaşan Underwood çiftinin siyasi hırslarının aşkın önüne geçeceği ve birbirlerine rakip hale gelecekleri düşüncesi var.

Yeni sezonla birlikte diziye yeni karakterler de ekleniyor.

Korku filmi serisi Scream (Çığlık) ve Mad Men dizisiyle tanınan Neve Campbell House of Cards kadrosuna katıldı.

Campbell, dizide Lean Harvey adlı bir avukatı canlandırdığını söylüyor ve “Harvey, güçlü, başarılı bir kadın. Seçim kampanyası sürecinde birisine yardım etmek üzere çağırılıyor. Daha fazlasını söyleyemem” diyor.

Bugüne kadarki en zorlu sınavına hazırlanan Frank Underwood ve diğer ‘karanlık karakterleriyle’ House of Cards’ın Washington entrikaları devam edecek gibi gözüküyor.

BBC

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...