Astroloji: 9 Mart 2016 Güneş Tutulmasının Burçlara Etkileri

Share

9 Mart 2016 Çarşamba günü Türkiye saati ile 03.54’te gerçekleşecek Güneş tutulması (18 derece 55 dakika) Balık burcunda gerçekleşecek. Tutulma yöneticisi Jüpiter ise karşıt burç Başak’ta olacak. Duygu dünyamızın açığa çıkması ile kendimizi tanımak ve ruhsal anlamda iyileştirebilme fırsatları ayağımıza gelecek. Yeter ki fark edelim.

Güneş Tutulmaları sonrasındaki bir iki gün temel atmak, yeni başlangıçlar yapmak, istediklerimize ulaşmak için harekete geçmenin her zamankinden çok daha fazla etkili olduğu zamanlardır. Hayatımızda potansiyel olarak gerçekleşmeyi bekleyen olayları tetiklersek, tahminimizden de büyük bir etkiyle ortaya çıkarlar. Güneş tutulmasından hemen sonra yaptığınız bir iş başvurusu, gönderdiğiniz bir CV etkili olacaktır. Adımlarımızın geri dönüşünü er veya geç alırız.

Tutulmadan hemen önceki zaman ise Ay Balsamik fazdadır ve etkisi düşüktür. Güneşe doğru kapanmaktadır. Bu nedenle yenilikler, yeni başlangıçlar için Güneş tutulmasını bekliyor olmak daha uygun olacaktır. Tutulma öncesi 48 saate hakim olan enerji sonlanmalar, bitişlerdir. Elimizdeki işleri kolayca finalize ederiz, son imzaları atabiliriz. Çok yakındığımız bir işten istifa etmek veya artık beraber olmak istemediğimiz kişiden ayrılmak oldukça kolaydır. Sağlam olmayan ilişkiler tutulma öncesi bitebilir.

Çarşamba günkü tutulma, hayallerimizi gerçekleştirmemizi sağlayacak kadar etkili olabilir. Düşlediğimiz, hedeflediğimiz vizyonu somut hale getirebilmek mümkün olacaktır. Tutulma, uçuk kaçık fikirlerin somut uygulamalara dönüşebilmesine izin verecektir. Hayal dünyasından gerçekliğe geçişi hissedeceğiz. Bu nedenle yaratıcılığımızı canlı tutalım.

Balık burcundaki tutulma bizi başarıya götürür, yeterki stratejimizi ve hedefimizi bilelim. Hedeflerimiz net olmadığında rüzgara kapılabiliriz. Neyin gerçek neyin sanal olduğunu karıştırabiliriz. Aslında çok da önemi yoktur.

Harikalar Diyarı’nda yolunu kaybetmiş olan Alice, Cheshire Kedisi’ne sordu: “Hangi yöne gitmem gerekiyor?” “Sorunun cevabı nereye gitmek istediğine göre değişir.” Alice: “Nereye gittiğim çok da umurumda değil. Bir yere varayım yeter ki.” Cheshire Kedisi: “O zaman ne yöne gittiğin fark etmez. Yeteri kadar yürürsen emin ol bir yere varırsın.”

Yeni ürünler veya tanıtımlarda pembe veya turkuvaz renkler daha fazla işe yarar. Tutulma günü bu renkleri kullanarak ofiste enerjiyi tazeleyebilirsiniz.

Yabancılarla, yurt dışı bağlantılı şirketlerle ortaklıklar gerçekleşebilir.

Her şeyi netleştirip hesaba kitapa bağlayamayız. Bunun için çok çabalamak yerine sezgisel yönetim metodlarını kullanmamız en doğrusu olacaktır.

İnovasyon, yenilikçilik, keşifler için uygun bir zaman. Şirkette 9 Mart gününü beyin fırtınası toplantılarına ayırmak akıllıca olacaktır.

Özellikle bu sektörlerle ilgili bir faaliyet yapıyorsanız tutulma sonrası aksiyonları hızlandırın: Su, su ürünleri, balıkçılık, sıvı ve gazlar, sanal ve dijital platformlar, şifa, denizcilik, psikoloji, reklamcılık, radyoculuk, online iletişim, fast-food.

Sağlık sektörü, sağlık sektörü çalışanları, hekimler, psikologlar, ruhsal ve fiziksel şifa ile uğraşan şirketler ve kişilerde büyük değişimler tutulma etkisi ile başlayabilir.

Balık burcu zamanı kurulmuş şirketlerin tutulma günü ve sonrasında yapacakları yenilikler ve atılımlar kazançlarını artıracaktır.

CNN – Binnur Zaimler

You may also like...