Jon Snow Yeni Sezonda Ölü Olarak Var!

Share

Game of Thrones hayranlarının aylardır hakkında onlarca teori ürettiği Jon Snow’un akıbeti sonunda belli oldu.

24 Nisan 2016’da yeni sezonu yayınlanacak olan dizideki rolü ile ilgili TimeOut London’a açıklamalarda bulunan Kit Harington (Jon Snow) yeni sezon çekimlerinde yer aldığı iddialarını doğruladı.

Ancak İngiliz oyuncu sıklıkla dile getirilen iddiaların aksine Jon Snow karakterinin öldüğünü bir kez daha üstüne basa basa belirtti.

Harington’un TimeOut’un sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

Kit Harington: Bakın, artık dizide değilim. Kesinlikle yeni bölümlerde olmayacağım.

Time Out: Yeni sahne çekmedin yani?

Kit Harington: Ölü olduğum bazı sahneler çektim.

Time Out: Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağını biliyor musun yoksa artık bu tarz bilgiler seninle paylaşılmıyor mu?

Kit Harington: Hiç bir fikrim yok. Ne kadar zamandır ölü olduğumu biliyorum ama bunu size söyleyemem.

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 5. sezonunun final bölümünde ölen Jon Snow’un, dizinin 6. sezon afişinde yer almış, bunun ardından Snow’un ölmediği iddiaları yeniden gündeme gelmişti.

Afişte Snow’un sezon finalinde saldırıya uğradığı sırada kürk giymediği, afişte ise kürkü giyiyor olması da dikkatli gözlerden kaçmamıştı.

Görünen o ki merakla beklenen sorunun cevabı yeni sezonun beyaz ekrana geri döneceği Nisan 24 Nisan 2016’ya kadar cevapsız kalacak.

NTV

 

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...