Yeni Lara Croft Kim Olacak?

Share

Oyunlarından beyaz perdeye aktarılacak yeni Tomb Raider filmi için, Lara Croft’u canlandıracak aktris merak konusu oldu.

Yeni Lara Croft Belli Oldu mu?

Lara Croft’un maceralarını baştan beyaz perdeye aktaracak olan yeni Tomb Raider filmi için bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde film hakkında yapılan ilk açıklamalara göre, senaryonun ve karakterin Tomb Raider oyunlarından esinleneceği yönünde bilgiler gelmişti. Şimdi ise Lara Croft’u canlandıracak oyuncu hakkında önemli bilgiler geldi.

16-03/11/lara-croft-daisy-ridley.jpg

Deadline’ın raporuna göre filmi hazırlayan MGM ve Warner Bros’un Lara Croft için düşündüğü ilk isim, Star Wars: The Force Awakens ile hafızlara kazınan Daisy Ridley. Ünlü oyuncu ile henüz resmi bir görüşme olmasa da Lara Croft için düşünülen listenin ilk sırasında Daisy Ridley yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere Tomb Raider’ın önceki filmlerinde Angelina Jolie, Lara Croft’u canlandırmış ve işin üstesinden başarıyla gelmişti.

Yönetmen koltuğunda The Wave, Şeytanın Oteli ve Kaçış gibi filmlerden tanıdığımız Roar Uthaug’un oturduğu yeni Tomb Raider filminin vizyon tarihi, 2017 yılı olarak belirlenmiş durumda.

Shiftdelete

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...