Astroloji: 23 Mart 2016 Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri

Share

23 Mart’ta Terazi burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Bu Ay tutulması iş hayatımızda ve özel hayatımızı gözden geçirebiliriz. Hayatımız ile ilgili konularda son rötuşları atabiliriz.

9 Mart’taki Güneş tutulmasılya birlikte başlatığımız konuların sonuçlarını alacağız. Ay tutulmalarını yeniden büyümek ve kendimizi geliştirmek için değerlendirebiliriz. Başkalarını ve kendimizi keşfetmekte biraz zorlanabiliriz. Bu Ay tutulmasında daha nazik, ince olabiliriz. Her zaman sakinliğimizi korumalıyız ve olumlu düşünmek bizleri huzurlu hissettirecektir.

Ay tutulmasının güzel etkilerini iyi yönde kullanabilirseniz büyülü dünyasını keşfedebilirsiniz.

İşte Ay tutulmasının burçlara etkileri:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Bu Ay tutulmasında ilişkilerinizi gözden geçirebilir, kendinize sınırlar koyabilir, bazı şeyleri bitirime kararı alabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha mantıklı düşüneceksiniz ve güçlendiğinizi göreceksiniz. Güzel bir gelecek için geçmişi temizlemenin tam zamanı.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Bu Ay tutulmasında pozitif kalmaya özen gösterin. Hayata güzel pencereden bakın. Her şey yoluna girecek.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Bu ay tutulmasında bir flörtün sonuna gelebilirsiniz. Ama üzülmeyin ayın 25’i gibi birsiyle yeni başlangıç için adım atabilirsiniz.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ay tulmasında mantığınız ve duygularınız arasında gel gitler yaşabilirsiniz. Dengelemeye çalışın ve olayları akışına bırakmayı deneyin.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Ay tutulmasında hatalardan kaçının. Hayal kırıklığına uğramamak adına adımlaınıza, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Ay tutulmasında geliriniz ile ilgili sıkıntılı bir dönemden geçebilirsiniz. Şimdiden bütçenizi ayarlamanız gerekiyor. Bu dönem kısa sürecek ve ay sonu biraz daha rahatlayacaksınız.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Ay tutulmasında bir şeylerin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bazı şeylere nokta koyma zamanı. Unutmayın bir bitiş diğer güzel şeylerin başlangıcıdır. Kendiniz gergin hissettiğiniz an çevrenizde yakın bulduğun birinden destek alın ve tavsiyelerini dinleyin.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Ay tutulmasında bazı gizli gerçekleşen olaylar canınızı sıkabilir. Gergin ortamlardan uzak durmaya çalışın. Size kim iyi gelecekse onun yanına gidin.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Bu Ay tutulmasında kendiniz bir organizasyonun içerisinde bulabilirsiniz. Az da olsa kafanızın dağılmasını sağlayabilir. Ve bulunacağınız ortamda gözler sizin üzerinizde olacak. İş ile kariyerinizle ilgili yükselme dönemi içerisine girebilirsiniz.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Bu tutulma özel ve iş hayatınızda son olarak dengeyi kuracak ve de yolunuza kararlı bir şekilde devam edeceksiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Ay tutulmasında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Kötü düşüncelerden kendinizi arındırmaya çalışın.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Ay tutulmasında mali bakımdan bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılı döneminizde kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden kendinizi arındırmaya çalışın.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...