Kobe ile LeBron Son Kez Kapıştı!

Share

Sezon sonunda emekliye ayrılacak Kobe Bryant ile LeBron James’in son karşılaşmasında gülen taraf James’li Cavaliers oldu. NBA’de Cleveland Cavaliers, konuk olduğu Los Angeles Lakers’ı 120-108’le geçerek Doğu Konferansı’nda liderliğini sürdürdü.

Sezon sonunda emekliye ayrılacak Kobe Bryant ile LeBron James’in son karşılaşmasında, galibiyeti deplasmanda Los Angeles Lakers’ı 120-108 yenen James’li Cavaliers aldı.

Sezonun 46. galibiyetine uzanan Cavaliers’ta Kyrie Irving 26 sayı ve 9 asist, James 25 sayı, 7 asist ve 5 ribaunt, Channing Frye ise 21 sayıyla takımın galibiyetinde pay sahibi oldu. James, maçtaki performansıyla tüm zamanların en çok asist yapan oyuncular listesinde 19. sıraya yükseldi.

Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Lakers’ta, Bryant, 16’da 11 şut isabetinin ardından 26 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu. Lakers’ta D’Angelo Russell da 24 sayı kaydetti.

Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...