Galaxy S7 Mini Geliyor!

Share

Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi Galaxy S7, iPhone SE karşısında Snapdragon 820 ile çalışan Galaxy S7 Mini modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Galaxy S7 Mini İddialı Geliyor!

Samsung’un ilk olarak Galaxy S3 modelinde piyasaya sunduğu “Mini” modeli, bir süre devam etmiş ve Galaxy S6 Mini modeli tanıtılmamıştı.

Her ne kadar bir amiral gemi modelinin adını taşısa da bu modeller bir düşük özellikleriyle kullanıcılar tarafında hayal kırıklığı oluşturuyordu.

Ancak ortaya çıkan yeni bilgilere göre Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S7 için üst seviye özelliklere sahip bir “Mini” model hazırlıyor.

Apple’ın 21 Mart tarihinde tanıtması beklenilen 4 inçlik iPhone SE modeline rakip olarak üretmesi beklenilen Galaxy S7 Mini, alıştığımız üzere düşük teknik özelliklerle değil de abisini aratmayacak özelliklerle karşımıza çıkacak.

16-03/14/galaxy-s3-s4-s5-mini-1457991356.jpg

Aynı zamanda Sony’nin Z Compact serisine de rakip olacak olan yeni Galaxy S7 Mini modeli iddia edilene göre, 4.6 inç büyüklüğünde 720p ekrana sahip olacak.

Exynos 8890 veya Snapdragon 820 işlemcinin kullanılacağı Galaxy S7 Mini modeli 3 GB RAM ile gelecek.

12 Megapiksellik ana kameranın kullanılacağı söylenen Galaxy S7 Mini, 3x optik zoom yapabilecek. Ancak bunun büyük bir ihtimalle bir aksesuar yardımıyla gerçekleştireceği de söylentiler arasında.

9.9 mm kalınlığında olacak olan Galaxy S7 Mini ile beraber kullanıcıların beklediği gerçek amiral gemi “Mini” modellerini piyasada görebileceğiz.

Shiftdelete

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...