iPhone 7 Plus Yerine Pro Gelebilir!

Share

Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7 varyasyonlarında ilginç bir gelişme yaşandı. Apple, iPhone 7 Plus yerine iPhone 7 Pro modelini tanıtabilir. İşte iPhone 7 Pro görüntüleri.

iPhone 7 Plus Yerine Pro Gelebilir!

Her yıl tanıtacağı iPhone modeli olay konusu olan Apple, son dönemde diğer firmalar gibi sızıntılara engel olamıyor ve tanıtım tarihlerinden aylar öncesinde cihazların tasarım ve özellikler internete servis ediliyor.

iPhone SE sızıntısından sonra bugünde iPhone 7 hakkında ilginç sızıntı görseli ortaya çıktı. Bastille Post’ta yer alan görsel, iPhone 7 ile “Plus” isminin tarih olacağının sinyallerini veriyor.

iPad Pro’daki gibi bir konnektör ve iki adet kamera ile görüntülenen iPhone 7 modelinin “Pro” ismini taşıması bekleniyor. iPhone 7 Pro modelinde merak uyandıran konnektörün ne işe yarayacağı ise şimdiden merak konusu.

5.5 inçlik bir ekrana sahip telefona klavye bağlamak biraz garip olabilir doğrusu.

Sözde iPhone 7 Pro tasarımını değerlendirecek olursak; tasarımın hayal kırıklığı olduğunu, kamera çıkıntısının 2016 yılında olumsuz değerlendirilebileceğini ve insanların artık tasarım açısından bir yenilik beklediğini söyleyebiliriz.

iPhone 7’nin iPhone 6/6s ile aynı tasarım ile gelmesi firmanın satışlarını olumsuz etkileyebileceğini belirtelim.

16-03/15/fv_iphone_7_render_bottom.jpg

16-03/15/fv_iphone_7_render_top.jpg

Shiftdelete

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...