Pink Martini’nin Vokalisti Storm Large Geliyor

Share

Türkiye’de de çok sevilen Pink Martini’nin sıcak ve samimi kişiliğiyle izleyicinin gönlünde taht kuran etkileyici vokalisti Storm Large, Broadway’in gözde aşk şarkıları ve rock müziğin en güzel klasiklerini yorumladığı ‘La Bonheure’ albümünün dünya turnesi kapsamında Türkiye’deki ilk solo konserini 20 Mart akşamı İş Sanat’ta verecek.

Profesyonel müzikal kariyerine 90’lı yıllarda San Francisco kulüplerine şarkı söyleyerek başlayan Amerikalı sanatçı Storm Large, 2006 yılında katıldığı CBS tarafından gerçekleştirilen Rock Star Supernova yarışmasında finale kalarak adını daha geniş kitlelere duyurmaya başladı.

Şarkıcılığının yanında kendisini müzisyen, oyuncu, oyun yazarı ve yazar olarak tanımlayan çok yönlü sanatçı 2011 yılında Washington DC’deki Kennedy Center’da konuk sanatçı olarak katıldığı Pink Martini konserleri, ‘Get Happy’ albüm kayıtları ve sonrasında Pink Martini turneleri ile uluslararası ününü pekiştirdi.

Son stüdyo albümü ‘La Bonheure’da American Songbook klasikleri, Broadway’in en gözde aşk şarkıları ve rock müziğin en güzel klasiklerini yorumladı.

Radikal

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...