Taksim’de Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

Share

Beyoğlu İstiklal Caddesi’ne açılan Balo Sokak’ta bu sabah bir patlama meydana geldi. Olayda iki kişinin öldüğü, en az 6-7 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Taksim İstiklal Caddesi’ndeki Balo Sokak’ta bu sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi.

Canlı bomba saldırısı nedeniyle meydana geldiği belirtilen patlamada, gelen ilk bilgilere göre üç kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Olay yerindeki cesetlerden birinin canlı bomba saldırısını düzenleyen kişiye ait olduğu belirtiliyor.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken patlamanın olduğu noktanın etrafı şeritlerle çevrildi. İstiklal Caddesi’ne açılan Balo Sokak’ta meydana gelen patlama bir süre büyük paniğe yol açtı. Şişli Etfal Hastanesi’ne 2’si ağır 10 yaralı, Haseki Hastanesi’ne 1’i ağır 5 yaralı getirildi.

Polis İstiklal Caddesi’nin giriş ve çıkışlarını kapatırken Balo Sokak’ın çevresi de tamamen kapatıldı. İkinci bir patlama olabileceği endişesiyle çevrede çok geniş güvenlik önlemleri sürdürülüyor. Taksim’e resmi araçlar, polis, itfaiye ve ambulans dışında araç girişine izin verilmiyor.

DHA – CNN Türk – Radikal

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...