Bu Kitabın Kahramanını Sen Seç!

Share

Anormal Kitap, Ayak İzlerim ve Tüy Gibi Hafif adlı kişisel gelişim kitaplarıyla kendisine geniş bir okur kitlesi edinen Dr. Erkan Sarıyıldız, bu defa ‘Sessiz Tango’ romanıyla okurun karşına çıkıyor.

Dr. Yazar Erkan Sarıkaya, romanında hayatın içinde kendi değersizlik ve yetersizlik duygusunun girdaplarında dolaşan ve bunun yansıması olarak işinde ve evliliğinde var olamayan bir kadını okurla buluşturuyor.

‘Seçimlerinizde Diğer Olasılık Aklınızın Bir Köşesinde Kalır’

Hayat her zaman karşımıza yol ayrımları ve yapılması gereken seçimler çıkarır. Erkan Sarıyıldız bu noktada farklı bir yaklaşımla “Acaba diğerini seçseydim ne olurdu?” sorusuna odaklanıyor. Bu bağlamda her olasılığı ayrı ayrı kurgulayan yazar farklı seçenekleri okura sunarken okuyucuyu da roman boyunca kurguya dahil ediyor.

Sessiz Tango, seçimler konusunda okura rehberlik eden yalın ve işlevsel bir roman özelliği taşıyor.

Dr. Yazar Erkan Sarıkaya romanı için; ‘Sessiz Tango, hayatlarında sıkışıp kalmışlar için bir yol haritası olarak planlandı’ diyor.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...