Apple Watch 2 Ne Zaman Çıkacak?

Share

Akıllı saatler arasında şu anda en başarılı satış rakamlarına sahip Apple Watch, çok yakında yenilenebilir. Yeni modelin çıkış tarihi konusunda yeni bilgiler var.

16-04/09/apple-watch-1460228232.png

Giyilebilir teknolojiler alanına diğer firmalardan biraz geç girmesine karşın Apple Watch ile çok başarılı olan Apple, bu akıllı saatinyeni modelini çok yakında duyurabilir.

WWDC’de Apple Watch sürprizi görebiliriz

Drexel Hamilton analisti Brian White’ın iddiasına göre her sene yıl ortasında gerçekleştirilen WWDC konferasında yenilenmiş Apple Watch’u görebiliriz.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Apple etkinliğinde sadece Apple Watch’un yeni kayışları tanıtılmış ve cihazın fiyatında indirime gidilmişti.

Brian White’ın aktardığı bilgilere göre yeni Apple Watch, yeni kasasıyla beraber bir önceki modele göre %20-40 oranında daha ince olacak. Ancak ne yazık ki bu bilgiden başka yeni Apple Watch’ın sunacağı özellikler konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

WWDC etkinliğinde yeni Apple Watch ile beraber iOS 10, yeni OS X sürümü ve yazılımla ilgili farklı duyuruların yapılması bekleniyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...