Black Eyed Peas Birleşiyor!

Share

Electro-hop müziğin en büyükleri yepyeni şarkıyla geliyor.  2010 çıkışlı The Beginning isimli albümden sonra yeni bir şey paylaşmamış olan grup, gelecek ay yepyeni bir şarkıyla geri dönmeyi planlıyor.

Bundan tam 1 hafta önce will.i.am, çıkaracağı yeni albümle ilgili konuşurken Black Eyed Peas’in bir araya geleceğini de duyurmuştu.

Ünlü Fransız radyo kanalı NRJ’ye konuşan will.i.am, beşinci solo albümünün 27 Mayıs’ta çıkacağını ve albümde bir Black Eyed Peas şarkısı olacağını söyledi: “Birlikte bir şarkı yaptık. Yeni projemde yer alacak. Apl’ın ve Taboo’nun projeleri için de birer tane Black Eyed Peas şarkısı yapacağız. Yani bu yıl Black Eyed Peas’ın biraz göz önünde olmasını sağlayacağız. Bu konuda çok heyecanlıyız.”

Bu arada Fergie de Double Dutchess isimli yeni solo albümünün hazırlıklarını tamamlıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...