DIY: Smokinli Nutella Kalbimizi Çaldı

Share

Yine bir DIY, yine bir Nutella… DIY projelerini de Nutella’yı da çok seviyoruz. Ve ikisi bir araya geldiğinde ortaya mükemmel bir uyum çıkıyor. Nasıl mı? Fotoğraflarda gördüğünüz gibi… Kızlar gözlerini ondan alamazken, erkekler onun şıklığını kıskanacak! Evet, hala Nutella’dan bahsediyoruz. Çünkü mottomuz: ‘Here comes the groom’

Kimisi Nutella’yı yemeyi seviyor, kimisi de süslemeyi. Biz daha çok ikinci kategoride yer alıyoruz. Marketten Nutella’yı kaptığımız gibi malzemeleri hazırlıyoruz. Aslında pek bir malzeme yok. Kağıt, pritt, karton ve tabii ki Nutella.

Amacımız Nutella’ya bir damat görünümü kazandırmak. Bunun için de bilgisayarda hazırladığımız görsellerin çıktısını alıyoruz. Resim çizme becerisi olanlar, bilgisayarı es geçip yeteneklerini konuşturabilirler.

Hazırladığımız çıktıları alıp kestik. Sonra da ellerimizi biraz uhuyla batırıp papyon ve ceket görünümlü şeridi Nutella’ya yapıştırdık. Biz çok eğlendik. Sizin de eğleneceğinizi ve beğeneceğinizi umarak, Serinletici okurlarıyla bu göz alıcı Nutella’yı buluşturmaya karar verdik.

Hadi bakalım, eğlence başlasın!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...