Hintli Suçlu, Atatürk Havalimanı’ndan Kaçtı

Share

İki İngiliz polisin beraberinde İstanbul üzerinden Yeni Delhi’ye götürecekleri Hintli bir suçlu, bu sabaha karşı Atatürk Havalimanı’ndan kaçtı.

Dış Hatlar Terminali transit salonda bulunan sigara içme bölgesindeki tel örgülere tırmanan suçlu, binaların çatısından atlayıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, iki İngiliz polisi beraberlerinde Hindistan’a götürecekleri bir suçlu ile bu gece yarısı Londra’dan İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali transit salonda, kendilerini sabah saatlerinde Yeni Delhi’ye götürecek uçağı beklemeye başladı. Bu arada Hintli şuçlu, kendisini götüren İngiliz polislerinden sigara içmek için izin istedi.Polisler sabaha karşı saat 04.00’te yanlarındaki suçluyu alarak üst katta bulunan ve etrafı tel örgülerle çevrili özel sigara içme bölgesine götürdüler.

YEMEKHANEDEN OTOPARKA ATLAYIP KAÇTI

İngiliz polisler sigara içmedikleri için özel bölmenin önünde beklerken, sigara içen Hintli bir anda tel örgülere tırmanarak önce yan taraftaki çatıya, daha sonra da TAV’ın yemekhane bölümünün çatısına atladı. Polisin izlediği görüntülere göre, suçlu buradan da gümrüksüz tarafta bulunan açık otoparka atlayarak kayıplara karıştı.

Olay, anında Atatürk Havalimanı polisine bildirildi. Havanın karanlık olması nedeniyle kaçan suçlunun yakalanması için bütün yollar kesildi. Ana yol çıkışındaki bariyer de devreye sokuldu ve tüm araçlar kontrol edildi. Ancak suçlu Otopark tarafından kaçtığı için yakalanamadı ve kaçak olarak İstanbul’a girdi.

İki İngiliz polisinin İstanbul’a giriş yaparak Türk polisinin Yeni Delhi’ye götürecekleri suçluyu yakalayıp kendilerine teslim edilmesini bekledikleri öğrenildi.

DHA

Sevgin Şerifoğlu

Sevgin Şerifoğlu, Serinletici içeriğine güncel haberlerle editoryal katkı sağlıyor.

You may also like...