Doktor Watson Müjdeyi Verdi!

Share

‘Sherlock’ dizisinde Dr. Watson karakterini canlandıran Martin Freeman, dizinin yeni sezonunun aralık ayında ‘Noel civarında’ başlayacağını söyledi.

Independent’ın haberine göre BBC’de yayınlanan The Graham Norton Show programına konuk olan Freeman, “Çekimler devam ediyor, sanırım Noel civarı yayında olacağız” diye konuştu.

Dizinin son bölümü iki sene önce yayınlanmıştı. Geçtiğimiz Noel’de ise ‘The Abominable Bride’ isimli bir özel bir bölüm izleyiciyle buluşmuştu.

Sherlock Holmes’u canlandıran Benedict Cumberbatch, yakın zamanda dördüncü sezonun çekimlerinin sürdüğünü söylemişti. Dizinin yapımcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat ise yeni sezonda hayaletler, romantizm ve terör konularının işleneceğinin sinyalini vermişti.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...