Justin Timberlake Geri Dönüyor

Share

Mayıs ayı Justin Timberlake’in geri dönüşüyle şenlenecek! Şarkının Timberlake ile *NSYNC zamanlarında çalışan ünlü prodüktör Max Martin imzası taşıyacağı iddia ediliyor.

Yeni DreamWorks animasyonu Trolls’un soundtrack albümünde yer almasının dışında Timberlake’in filmde “Branch” isimli karakteri de seslendirdiği biliniyor.

Pop ikonu ayrıca, 2016’nın son çeyreğinde çıkacak solo albümü üzerine çalışıyor. Albümde Timberlake’in uzun yıllar birlikte çalıştığı Timbaland ve Pharrell Williams da yer alacak.

En son 2013 yılında Mirrors parçasıyla listeleri alt üst eden JT aynı yıl içinde The 20/20 Experience ve The 20/20 Experience-2 of 2 isimli, iki parçadan oluşan albüm projesini piyasaya sürmüştü.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...