Game of Thrones 6×03’te İlgi Çeken Hayran Teorisi

Share

Game of Thrones’ta bir hayli hareketli başlayan 6. sezon devam ederken, dizinin geleceğine dair hayran teorileri de hız kesmiyor.

Yazı, bu noktadan itibaren Game of Thrones 6×03 spoiler’ı içerir.

Bran_stark_mad_king_fan_theory

Son olarak bir Reddit kullanıcısı ortaya efsane bir teori attı. Son bölümde Bran’ın babası Ned Stark’a seslenmesi ve babasının anlam veremeyerek etrafına bakınmasıyla bayağı farklı bir yöne çekilecek gibi dizi. Bu fan teorisine göre Bran, bütün olayları başlatan kişi.

Geçmişteki olayları sırasıyla görürken, Bran, King Aerys ile anlaşmaya çalışıyor fakat kral’ın tek duyduğu şey haliyle fısıltılar oluyor. Bran kendini anlatmaya çalıştıkça kral anlamıyor ve delirmeye başlıyor. Bran düzeltmeye çalışıyor, fakat olay daha da kontrolden çıkıyor.

Deli Kral, Bran’ın büyük babasını canlı canlı yakıyor fakat Bran’ın yaptıkları sadece fısıltı olarak kralı daha da delirtmekten başka işe yaramıyor.

Biraz uç fakat keyifli bir teori yaratılmışa benziyor. Belki bu şekilde olmayacak ama, Bran Stark’ın geçmişte büyük bir noktada parmağı olcak.

Tabii bundan sonra dizinin basit bir zaman yolculuğu olayına dönmemesini umuyoruz.

Reddit, Ekşi Sözlük, Vaalbara, Mashable

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...