MAC’ten Unisex Makyaj Koleksiyonu

Share

New York’un cemiyet hayatının tanınan aynı zamanda da modellik yapan iki ismi Harry ve Peter Brant MAC için bir ilki yaptılar ve Unisex makyaj koleksiyonu tasarladılar.

Brant Kardeşler, en çok kullandıkları MAC ürünleri olan kaş şekillendirici, krem baz ve kapatıcıdan yola çıkarak tasarladıkları Brant Brothers koleksiyonununda doğal makyaj görünümü için çalıştıklarını söylüyorlar.

İlk gençlik yıllarında sivilceleri için kapatıcı kullanarak makyaj ile tanıştıklarını anlatan Brant Kardeşler’in makyaj koleksiyonları cildi daha iyi gösterme ve çabasız duruş üzerine.

Makyaj koleksiyonlarının erkeklerde de kullanılmasıyla ilgili Johnny Depp’i gösteren Brant Kardeşler, az bir makyajın ne kadar maskülen ve havalı göründüğünü onun kanıtladığını da söylüyorlar.

MAC için bu yıl içerisinde daha başka planları olduğunu da söyleyen kardeşlerin unisex makyaj koleksiyonu kısa süre sonra hem mağazalara hem de web sitesine gelmiş olacak.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...