Raptors Tarihinde Bir İlk!

Share

NBA play-off’larına tek maçla devam edildi. Toronto Raptors, Miami Heat’i konuk ettiği Doğu Konferansı yarı final serisi 7. maçını 116-89 kazandı. 1995’te kurulan ligdeki tek Kanada temsilcisi Raptors, seriyi 4-3 üstün tamamladı ve tarihinde ilk kez adını konferans finaline yazdırdı. Raptors, finalde Cleveland Cavaliers ile karşılaşacak.

Raptors’ın skor yükünü, all-star gard ikilisi Kyle Lowry ve DeMar DeRozan çekti. Lowry 35 sayı, 9 asist, 7 ribaunt, 4 top çalma, DeRozan ise 28 sayı ve 8 ribaunt üretti. Bismack Biyomvo 17 sayı, 16 ribaunt, Patrick Patterson da 11 sayı, 11 ribauntla “double double”a imza attı.

Heat cephesinde Goran Dragic’in 16 sayı, 7 asist, 6 ribaunt, Dwyane Wade’in 16 sayı ve Justise Winslow’un 14 sayı, 8 ribauntluk performansı mağlubiyeti önleyemedi.

NBA play-off’larına, Golden State Warriors ile Oklahoma City Thunder arasındaki Batı Konferansı final serisi ilk maçıyla devam edilecek.

Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...