iPhone 7 Basın Görselleri Sızdırıldı!

Share

Apple’ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 7, şu ana kadar gördüğümüz en net fotoğraflarıyla karşımızda. iPhone 7 basın görselleri haberimizde.

16-05/19/iphone-7-gorsel-1.jpg

Apple’ın yeni akıllı telefonu olacak iPhone 7 ile ilgili tanıtım tarihine yaklaştıkça yeni sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Bu sefer GSMArena tarafından cihazın güvenilir bir kılıf üreticisinden elde edilen basın görselleri sızdırıldı!

Karşınızda iPhone 7

Sızdırılan görsellere baktığımızda genel tasarım anlayışında iPhone 6s modeline göre büyük farklılıklar görmüyoruz. İlk göze çarpan fark, iki tarafta bulunan anten çizgilerinin bu sefer daha aşağıda ve daha yukarıda konumlandırılması.

16-05/19/iphone-7-gorsel-2.jpg

Renk seçenekleri olarak bir önceki modelde olduğu gibi Rose Gold, altın ve uzay grisi seçeneklerini görüyoruz.

Göze çarpan bir diğer nokta ise alt tarafta iki adet hoparlör ızgarası olması. Apple, çift ızgarayı en son iPhone 5’te kullanmış ve daha sonraki modellerde buna yer vermemişti.

16-05/19/iphone-7-gorsel-3.jpg

Son olarak dedikodulara konu olduğu gibi cihazda 3.5 mm jack girişinin olmadığını görüyoruz. Bu da cihazın bir tek lightning girişli veya bluetooth kulaklıkları destekleyeceği yönünde.

Gsm Arena, Shiftdelete

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...