Iron Maiden Uçağı, Hollande ve Merkel’in Uçaklarını Solladı

Share

Efsane heavy metal grubu Iron Maiden, turne için gittiği İsviçre’de enteresan bir karenin ortaya çıkmasına yol açtı. Zürih Havaalanı’na inen Iron Maiden’ın uçağı, Almanya başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın uçaklarının yanında devasa görünüyordu.

Bu kare Daily Rock müzik haber sitesinde çalışan gazeteci Andy Gaggioli tarafından görüntülendi.

Iron Maiden’ın turunu takip ederken çekti Zürih havalimanında çekti bu fotoğrafı Gaggioli.

Efsane heavy metal grubu Iron Maiden “The Book of Souls” dünya turnesi için İsviçre’ye gitti.

Bugün Luzern’de verecekleri konser öncesi grup üyeleri Boeing 747 uçaklarıyla Zürih havalimanına indi.

Birkaç ay öncesine kadar grubun turne uçağı bir Boeing 757’ydi. Hatta grubun solisti Bruce Dickinson bu uçağa pilotluk yapıyordu. İngiliz müzisyen yeni uçağı da kullanıyor. Yani uçağın büyüklüğü onun için engel değil.

Mütevazı kaldılar

Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, dünyanın en uzun tünelinin açılışı için İsviçre’deydi. Her iki lider de resmi uçaklarıyla gittiler İsviçre’ye.

Zürih havalimanında Iron Maiden’ın uçağının yanına park etmişti uçakları.

Merkel ve Hollande’ın uçakları ünlü grubun uçağının yanında epey mütevazı kaldı.

Andy Gaggioli de o anı görüntülemeden edemedi.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...