Iron Man Gerçek Oluyor

Share

Tesla ve Space X gibi firmaların sahibi olan ve yaptığı yatırımlar ile bilim kurgu filmlerindekine benzer buluşlara imza atmaya çalışan ABD’li milyarder iş adamı Elon Musk, sıklıkla Marvel’ın kurgusal karakteri Tony Stark’a (Iron Man) benzetiliyor. Görünen o ki bu benzerlik önümüzdeki süreçte resmiyet kazanabilir.

ABD medyasında yer alan “Musk Pentagon’da ne yapıyordu?” içerikli haberlere kişisel Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Musk, “Uçan metal kıyafetle ilgili bir şey…” Mesajını yayınladı.

Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken, bu yorum Musk’ın yeni bir askeri zırh üzerinde çalıştığı yorumları yapılmasına neden oldu.

Tesla ve SpaceX ile bir zamanlar imkansız gözüyle bakılan işlere imzasını atan Musk’ı Iron Man benzeri bir askeri icatla görmek artık kimseyi şaşırtmaz.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...