Adele’den Türk Hayranına Doğum Günü Sürprizi

Share

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, Amsterdam konserinde hayranının doğum gününü kutlarken Türk olduğunu öğrenince boynuna sarılıp “Benim ailemin bir kısmı Türk” dedi.

Türk hayranının boynuna sarıldı

‘Hello’ şarkısı ile dünyada izlenme rekoru kıran Adele, Amsterdam konserinde Türk hayranına sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Medyaextra’dan Funda Erkoç’un haberine göre; Adele’in koyu bir hayranı olan Murat Balçık, eşi ve dostları ile doğum gününün şerefine Adele konserini izlemeye gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı.

“BENİM DE AİLEMİN BİR KISMI TÜRK”

Adele’ in konser sırasında “Bugün kimlerin doğum günü?” sorusuna o gün doğum günü olan 40-50 kişilik bir kalabalıkla birlikte el kaldıran Murat Balçık’ı sahneye davet eden ünlü şarkıcı Balçık’a ‘Nerelisin?’ sorusunu yöneltti. Murat Balçık’ın “Türk’üm” cevabını vermesiyle bir anda hayranının boynuna sarılıp “Benim ailemin de bir kısmı Türk” diyen Adele, ‘Happy Birthday Dear’ şarkısını Balçık için özel olarak seslendirerek onu yerine yolladı.

TEKRAR SAHNEYE ÇAĞIRDI

Sahneden inen Balçık “Aaa Adele selfieyi unuttum” diye seslenince ünlü şarkıcı “Özür dilerim benim hatam” diyip Türk hayranını tekrar sahneye çağırarak birlikte selfie çekti.

Uçankuş, Mİlliyet

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...