Model Grubu Dağılıyor Mu?

Share

Model’in solisti Fatma Turgut solo albüm çalışmasına başlarken, grubun diğer elemanları Amerika’da bir başka solistle stüdyoya girdi.

Model’in solisti Fatma Turgut, “You May Kiss The Bride” şarkısıyla çıktığı yolda solo çalışmalarına hız verme kararı aldı.

Hürriyet’in haberine göre, grubun diğer elemanları Okan Işık, Can Temiz ve Kerem Sedef ise ABD’nin Cleveland şehrinde, Ukraynalı solist Inna Logwin ile İngilizce şarkı kaydı yapıyor. Kendilerine “7 Day Sleep” adını veren grup, böylece ilk çalışmasına imza atmış oldu.

Bu kayıt hamlesi, Model’in dağılacağı yönündeki dedikoduları alevlendirdi. Bir başka iddiaya göre ise Model dağılmayacak Türkiye’deki işlerinin yanı sıra Avrupa ve Amerika odaklı çalışacak.

2005 yılında “A due Carmen” adıyla kurulan grup, 2008 yılında “Model” adını aldı ve üç albüme imza attı.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...