Beyonce ve Serena Williams Aynı Klipte

Share

Beyonce’un Lemonade albümündeki Sorry şarkısının merakla beklenen klibi internete düştü. Amerikalı şarkıcıya kortların yıldızı Serena Williams eşlik etti.

“Becky with the good hair” (Güzel Saçlı Becky) sözleriyle Jaz Z’nin, Beyonce’u aldattığı kadını işaret ettiği öne sürülen şarkı, yeni kilibin de etkisiyle daha çok konuşulacak gibi.

Ünlü çift bugünlerde mutluluk fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşsa da Sorry’nin klibinde Becky’nin kim olduğu konusunda herhangi bir ipucu geçmiyor.

Beyonce’nin siyah beyaz klibi bu anlamda hayal kırıklığı yaratsa da kortların yıldızı Serena Williams’ın performansı müzik severlerin beğenisi kazandı.

İşte klibin tamamı:

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...