iPhone ile Evlendi!

Share

ABD’de bir adam Las Vegas’ta gerçekleştirilen küçük bir tören ile iPhone ile evlendi. Tabii ki resmi olarak tanınmayan bu evlilik, temelinde bir sosyal mesaj barındırıyor.

ABD’nin Las Vegas kenti şipşak düğünler veya hayvan düğünleri gibi uçuk nikahların gerçekleştirilmesiyle ünlü bir yer.

Şimdi de Aaron Chervenak isminde bir adam, Las Vegas’ın küçük bir kilisesinde gerçekleştirilen etkinlikle iPhone ile evlendi.

iPhone ile dünya evine girdi!

Kilisenin yetkilisi Michael Kelly verdiği demeçte “İlk önce nasıl yani desem de daha sonra hadi yapalım bu iş dedim. Cansız objelerle evlenmek isteyen pek fazla insan yok” sözlerine yer verdi.

iPhone’u ile evlenerek topluma bir mesaj vermek isteyen Chervenak, akıllı telefonla yatıp kalktığımız altını çiziyor.

16-06/30/iphone.png

Sürekli onunla vakit geçirdiğimiz ve uyanır uyanmaz ona baktığımız akıllı telefonlarla ilişkimiz sizce de evliliğe benzemiyor mu?

Son olarak bu “evliliğin” tabii ki Nevada Eyaleti tarafından resmi olarak tanınmadığını belirtelim.

Shiftdelete

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...