Cemil İpekçi’den Suriyelilere ‘3 Milyon Uyuz’ Çıkışı

Share

Suriyeli insanlara vatandaşlık verilip verilmemesi tartışılırken, Cemil İpekçi’nin sözleri yeni bir tartışmayı ateşledi…

Cumhurbaşkanı’nın İstanbul’da bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunmuştu. Suriyelilere vatandaşlık verilmesiyle ilgili konuşan Erdoğan’ın ”Vatandaşlığı vereceğiz, bunların içerisinde çok kaliteli insanlar var. Biz almayalım da İngiltere’ye Kanada’ya mı gitsin’ sözleri tartışma yarattı.

Sosyal medya gündemine gelen konuya bir yorum da modacı Cemil İpek’ten geldi. Suriyeli insanlara vatandaşlık verilmemesinden yana olan İpekçi’nin sözleri de Erdoğan’ın sözleri kadar gündeme oturdu.

Cemil İpekçi’nin Twitter sayfasından Türkiye’ye gelen Suriyeli sığınmacılara “Vatanını satıp kaçmış üç milyon uyuz” demesi takipçilerinin tepkisini çekti.

Sözcü

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...