Sarah Jessica Parker Hakkında 5 Gerçek

Share

14 yaşında Broadway’de ünlenen muhteşem aktris Sarah Jessica Parker, Sex and the City’nin ikonik karakteri Carrie Bradshaw ile bir dönem hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Parker’ın Carrie ile benzer noktasının olup olmadığını merak ettik. Ve bu benzerlik/karşıtlıkları 5 maddede topladık:

1- Yoksul Bir Çocukluk

Sekiz çocuklu bir ailede yetişen Sarah Jessica Parker’ın çocukluğuna dair hatırladığı anılar Sex and the City ihtişamından fazlasıyla uzak. Yoksul bir çocukluk geçiren Parker’ın masalında periler, süper kahramanlar yok, aksine elektriksiz geçen günler, hediyesiz Noel akşamları ve parasızlıktan unutulmak zorunda bırakılan doğum günleri var. The New York Times’a verdiği bir röportajda, parayla hiçbir ilişki kuramamasının nedenini ve içgüdüsel olarak biriktirmeye programlı oluşunu çoçukluğundaki hayat mücadelesine bağlıyor.

2- John F. Kennedy’nin Oğlunun Gözdesi

80’ler ve 90’ların gözde bekarı John F. Kennedy Jr. 1988 yılında yılın en seksi erkeği seçilmişti. Bütün kadınların hayran olduğu John F. Kennedy Jr.’ın gözü 1991 yılında Sarah Jessica Parker’dan başka kimseyi görmedi.

3- Üç Çocuk Annesi

Sarah Jessica Parker’ın eşi Matthew Broderick ile üç çocukları var. Broderick’in babasının adını verdiği oğlu James Wilkie ve ikiz kızları Marion ve Tabitha.

4- Yunanistan Aşığı

Sarah Jessica Parker’ın haritada görüp görebileceğiniz bütün destinasyonları ziyaret ettiği kesin. Onca ülke arasında Parker’ın Yunanistan’a olan hayranlığı dikkat çekiyor. O kelimenin tam anlamıyla bir Yunanistan aşığı ve Ege sularında açılmayı çok seviyor.

5- Bir Carrie Bradshaw Değil

Sex and the City’de 6 sezon boyunca, ayakkabı tutkusuyla bilinen köşe yazarı Carrie Bradshaw rolüyle karşımıza çıkan Parker’ın gerçek hayatında da canlandırdığı karakterle aynı özelliklere sahip olduğu inancı herkeste mevcut ama o bir Carrie Bradshaw değil, hatta Carrie Bradshaw olamayacak kadar zıt bir karaktere sahip.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...