Daenerys Targaryen’ın ‘Ejderha Kolyesi’ Satışta!

Share

İngiliz mücevher firması Mey Designs, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde ‘Daenerys Targaryen’ rolünü canlandıran Emilia Clarke’ın dizide kullandığı takıların aynısını üretmeye başladı.

DİZİDEKİ TAKILAR SATIŞTA

29 yaşındaki İngiliz oyuncuyla özdeşleşmiş olan ‘ejderha kolyesi’ 2 bin 730 dolardan (8 bin 200 TL) satışa sunulurken, ejderha figüründeki özel gerdanlığa 2 bin 10 dolar fiyat biçildi.

8 BİN 200 LİRAYA SATILIYOR

‘Ejderhaların annesi’ lakaplı oyuncunun taktığı yüzük ve diğer aksesuarların da yaklaşık 300 ile 650 rolar arasında internet üzerinden satışa çıkarıldığı duyuruldu.

TÜM AKSESUARLAR VAR

Dizinin takipçileri ise, yüksek fiyatlara tepki göstermesine karşın kolyelere büyük ilgi gösterdi.

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...