Nike’tan ‘Forrest Gump’ Ayakkabıları

Share

Nike‘ın efsaneleşen modeli Cortez‘in “Forrest Gump” imajından vazgeçmeye pek niyeti yokmuş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda Athletics West ve Ultra Moire makyajlarıyla karşımıza çıkan klasik beyaz mavi ve kırmızı renkli model bu kez Classic Cortez OG olarak satışa sunuluyor.

Tamamen deri olan yeni versiyonda hep olduğu gibi beyaz bir dil bulunuyor. Dev Nike logosu ve topuk kısmının üstünde yer alan küçük kısım ise kırmızı renkte. Cortez’lerin alametifarikası olan tabanın ortasındaki mavi renkli çizgi de unutulmamış elbette.

14 Temmuz’da satışa sunulacak model yurt dışındaki seçkin Nike mağazalarından ve nike.com‘dan satın alınabilecek.

Ceyms

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...