Eşi Vize Alamayınca Yunanistan’da Tek Başına Balayına Çıktı

Share

Pakistan’ın Lahor şehrinde yaşayan Huma Mobin, yeni evlendiği Arsalaan Sever Bhatt ve eşinin ailesiyle birlikte Haziran ayında ikinci balayı için Yunanistan’a gitmeyi planlıyordu.

Unutulmaz bir balayı yaşamayı hayal eden yeni evli çift maalesef vize engeline takıldı. Bhatt’a Yunanistan için vize çıkmayınca, genç kadın 10 günlük balayı tatiline eşinin ailesiyle gitmek durumunda kaldı.

Başta eşini tek başına bırakmak istemeyen Mobin, önceden ödemesini yaptıkları tatil organizasyonunun iptal edilemeyeceğini öğrenince, kocasını Pakistan’daki evlerinde bırakarak balayı tatiline çıkmaya karar verdi.

T24

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...