Poke Topu Powerbank’ine İlgi Yoğun

Share

Finansal olarak çoğu teknoloji şirketinden bile büyük bir değere ulaşan Pokemon Go oyununun arttırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde gerçek dünyayla bütünleşmesi birçok kişi ve firma için gelir kapısı oldu.

PokeStop’a yakın / PokeStop olan kafelerin kampanyalarla daha fazla müşteri çekmesi, işletmelerin PokeStop alarak mekanına olan ilgiyi arttıracak olması, AVM’lerin Pokemon Go temalı etkinlikler düzenlemesi ve Pokemon Go temalı tekstil ürünlerinin satışa sunulması gibi olaylarla holdinglerden bireysel satış yapan kişilere birçok kişi ciddi anlamda gelir elde etmeye başladı.İnsanlar Pokemon Go’yu fırsat bilerek çeşitli gelir modellerini denemeye devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir e-ticaret sitesi üzerinden el yapımı olduğu söylenen Poke Topu şeklinde taşınabilir şarj cihazı satışa sunuldu. Bu taşınabilir şarj cihazı kısa sürede büyük bir ilgi gördü. 5300mAh kapasiteli ve 2.1A çıkışa sahip olan Poke Topu temalı taşınaiblir şarj cihazı 40 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Net rakam bulunmamasıyla birlikte bu taşınabilir şarj cihazı binlerce kişi tarafından satın alınmış.

Karnaval

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...