Gelinin Kafasını Uçuracaktı!

Share

Dünyanın en ünlü düğün fotoğrafçılarından CM Leuung, gelin ve damatlara sürekli yeni fikirler sunan bir sanatçı. Ancak son olarak İzlanda’da ortaya koyduğu iş tam bir çılgın işi!

Gelinin muhteşem anını yakalamak için uğraşan Leung, bir anda kadraja giren helikopter ile ‘mükemmel’ pozu yakalıyor. Tabi bu sırada gelinin az daha ölecek olmasını saymazsak!

İzlanda Sahil Güvenliği’ne ait olan bu helikopter, aslında kayıp olan birinin arama çalışmaları için orada. Leung gelinin fotoğrafını çekerken birden bire, ekibin bulunduğu kıyıya doğru gelince, gelin canını zor kurtarıyor. Leung o dehşet anında nasıl başarıyor bilmiyoruz ama, o sırada bile olup olabilecek en cool düğün fotoğraflarından birine imza atıyor!

İşte bu da videosu…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...