iPhone 7 Ne Zaman Tanıtılacak?

Share

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtım tarihlerine ilişkin ilk bilgi güvenilir kaynaklardan geldi. iPhone’lar için uzun zamandır eylül ayını tercih eden Apple iPhone 7’yi ne zaman duyuracak?

Bugüne dek birçok sızıntıda karşımıza çıkan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine ilişkin ilk kez bir tanıtım tarihi zikredildi.

Mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass (@evleaks) yeni nesil iPhone’ların 12 Eylül haftasında tanıtılacağı yönünde bir bilgi paylaştı. Bu gelişme 2016 model iPhone’ların 12-16 Eylül tarihleri arasında tanıtılacağını gösteriyor.

16-07/23/iphone-7.jpg

Apple, 2012 yılında duyurduğu iPhone 5’ten beri (iPhone SE dışında) telefon tanıtımlarını eylül ayında gerçekleştiriyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için de yine eylül ayı işaret ediliyordu, ancak ilk kez bir zaman aralığının dillendirildiğini görüyoruz.

Evan Blass’ın iPhone 7 yerine “iPhone 2016” ifadesini kullanması dikkatimizden kaçmazken, popüler sızıntı kaynağı daha önceki bir paylaşımında Apple’ın bu yılki telefonlarda “iPhone 7” yerine farklı bir isimlendirme tercih edebileceğini iddia etmişti.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...