First Lady Rap Yaptı!

Share

ABD First Lady’si Michelle Obama, ünlü İngiliz komedyen James Corden’ın ‘Late Late Night Show’ programının en ses getiren bölümü ‘Carpool Karaoke’ye konuk oldu. Obama, dünyaca ünlü rap şarkıcısı Missy Elliot’la birlikte ‘Get Your Freak On’ şarkısını seslendirdi.

Ünlü İngiliz komedyen James Corden, programı ‘Late Late Night Show’un en ses getiren bölümü ‘Carpool Karaoke’ için Beyaz Saray’a gitti. ‘First Lady’ Michelle Obama ile birlikte bir tura çıkan Corden’ın arabasına ilerleyen dakikalarda dünyaca ünlü rap şarkıcısı Missy Elliot da bindi. Obama, Missy Elliot ile birlikte, ünlü rapçinin hit şarkısı ‘Get Your Freak On’u seslendirdi.

52 yaşındaki First Lady, arabada Beyonce’den ‘Single Ladies’, Stevie Wonder’dan ‘Sign, Sealed, Delivered’ gibi şarkıları da söyledi. Ancak programın en ilgi çeken bölümü, Obama’nın rap yapmasıydı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...