NBA ve Twitter Omuz Omuza

Share

NBA ile Twitter arasındaki ortaklık büyüyor. Önceki günlerde Twitter’dan canlı yayınlar yapacağını açıklayan NBA’den resmi açıklama geldi.

Yapılan açıklamada Twitter’ın yanında Vine ve Periscope adlı uygulamaların da NBA’in canlı yayınları ve videolarından yararlanacağı belirtildi. İçeriklerin büyük bölümünün maç öncesi ve maç sonu canlı yayınlarından oluşacağı da sözleşmede yer alıyor.

NBA Başkanı Adam Silver ise yaptığı açıklamada, “Twitter ile canlı içerik anlaşması yaptığımız için oldukça heyecanlıyız. Sosyal medyanın canlı spor yayınlarında insanları bir araya getirme konusunda ideal ortam olduğu bir gerçektir. Teknolojinin taraftarları bir araya getiren en önemli unsurlardan biri olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey ise Twitter’ın NBA’le ilişkisiyle alakalı, “NBA’de neler olduğuna dair tartışmalarda bulunacağınız en hızlı yol. Twitter’da bir kitleyle beraber basketbol maçı izlemek çok keyifli bir deneyim. Dünyanın dört bir yanındaki kitlemizle NBA’den daha çok içerik paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Basketball.com.tr/Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...