30 Temmuz Dünya Dostluk Günü

Share

Bugün günlerden 30 Temmuz, yani Dünya Dostluk Günü… Özel günlere bir hayli düşkün olduğumuzdan, ‘dostluğu’ anlatan iki çift laf etmeliyiz diye düşündük.

Hayatımıza pek çok insan dahil oldu şu ana dek. Kimisi ile tanıştığımıza pişman olduk, kimisini ise tanıdığımıza şükrettik. Bazıları için ‘keşke tanıştığımız günkü gibi kalsalardı’ dedik; bazılarını ise gerçek anlamda tanıdığımız için çok ama çok sevindik. Bazı dostlarımızı zamansızca kaybettik, zaman geçmesine rağmen bize yaşattıkları mutluluğu hatırlamaktan vazgeçmedik.

Mademki tanıdığımız için şükredeceğimiz dostlarımız var; o zaman 30 Temmuz Dünya Dostluk Gününü layıkıyla kutlayalım dedik.

Bugün için bir bir şarkı seçtik. Hayatımıza anlam katan dostlarımıza hediye ettik. Gökyüzünden bize gülümseyen dostlarımız duyabilsin diye müziğin sesini iyice açtık. Yanına da ufak bir not ve kocaman bir gülümseme ekledik. Ne de olsa hayat ‘gerçek’ dostlarla güzel…

Biz şarkımızı seçerek aşağıda paylaştık. Siz de şarkınızı ve aklınıza geldiğinde sizi gülümseten dostlarınızı seçin, onlara bugüne özel güzel bir anı hediye edin.

30 Temmuz Dünya Dostluk Gününüz kutlu olsun!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...