Harry Potter GO Geliyor!

Share

Harry Potter hayranlarına müjde! Pokemon Go’nun geliştirci firması Niantic’in, Harry Potter konseptli yeni bir mobil oyun çıkarıcağı sızdırıldı!

Harry Potter GO Geliyor!

CogConnected’ın paylaştığı habere göre, dünya genelinde 15 milyondan fazla indirilen Pokemon Go’nun geliştirici firması Niantic’in Harry Potter sürümü için düğmeye bastığı duyuruldu. Görünen o ki Niantic, Pokemon hayranlarından sonra ikinci hedef olarak Harry Potter hayranlarını da sokağa dökmeye hazırlanıyor.

J.K Rowling’in dehasından vücut bulmuş Harry Potter efsanesi dünya çapında milyonlarca insanın kalbinde yer etmeye devam ediyor. Niantic’in Harry Potter fikri gerçekleşirse oyunun büyük ilgi göreceği kesin gibi görülüyor.

16-07/31/hp-gooo.jpg

Bu noktada firmalar telif haklarıyla ilgili sorun yaşıyorlar. Eğer Niantic Nintendo’dan sonra Harry Potter’ın haklarına sahip olan Warner Bros’la da anlaşma sağlarsa Harry Potter GO ile bir kez daha sokaklara ineceğiz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...