HP’den Şarj Özellikli Powerbank Çanta!

Share

Bugüne kadar ürettiği bilgisayara aşina olduğumuz HP, şimdi de akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarları şarj edebilen bir çanta üretti.

Dijital çağı yaşadığımız günümüzde, kullandığımız tüm teknolojik ürünlerin pil ömürlerine bağlı bir şekilde yaşıyoruz. Bunu bilen HP, birçok farklı cihazı şarj edebilen HP Powerup çantasını üretti.

HP Powerup ile şarjınız bitmesin

İçerisinde 22,400 mAh kapasiteli bir pil barındıran HP Powerup; bu sayede dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefonları şarj edebiliyor.

Tasarımı sayesinde hangi cihazı şarj edeceğinizi kolayca kontrol edebildiğiniz çanta, ayrıca dahili sensörleri sayesinde sıcaklığı ölçüyor ve size bildiriyor.

16-08/08/hp-powerup-2.jpg

Çantanın yan bölümünde yer alan priz sayesinde 22,400 mAh kapasiteli pili tekrar şarj edebiliyoruz.

İçerisinde microUSB bir de dizüstü bilgisayar şarj kablosuyla beraber gelen HP Powerup, 199 dolar fiyat etiketine sahip. Ürün, 1 Ekim itibarıyla Amazon üzerinden satışa sunulacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...